♥Follow Me
Mischief Manage♥



I am Zulaikha. I wear a pair of hot PURPLE glasses, which people complain are so showing off. I'm seen with a KPOP magazine wherever I go. I'm a girl who is totally obessed with Korean. My friends mock me for that, but of course the typical me don't give a damn. Now i'm totally in LOVE with HIM. TRY TO TAKE A CHANCEON ME

Say Something ! :D

just love me day by day
Ejan Putri Zulaikha Elias



Happy Birthday Aiman ♡
Sunday, December 25, 2011 /11:00 AM

Heyyhoyy

I dont update for a long time and i dont care :3
I miss Aiman very much. And today is his birthday ;) 26.12.2011. Happy birthday Aiman! Lemme sing fer ya , 생일 축하 합니다 생일 축하 합니다 사랑하는 아이만게 생일 축하 합니다!  Tak paham? Haha meh i translate , saeng-il chuka habnida, saeng-il chuka habnida, saranghaneun Aiman ke, saeng-il chuka habnida! hehe :P
You know what? I miss you, I miss our moment . I know for you maybe its nothing but do you have any idea how much it means to me? When we walk home togather, it is one of the most happiest moment in life! I miss that. Do you? I bet no. I miss to OnThePhone with you. Do you? You hate it , i know. I miss texting with you. I still have all your messages in my inbox. Do you? I know you've delete every single damn thing. Do you even still keep that Owl that i give you? I bet you dont even now where is it now. Are you reading this? haha hell no. I know. But still i want to tell you that, I love you so damn much. I even pray for you everytime i preform solat. I never forget your only advice to me. Heyy wait! I remember every single damn thing that you've said to me. I always wonder what do you think of when you heard my name. Wanna know why i loves you? Haha act, you're not even my type. But I dont know why i fall inlove deeply to you. Because of your smile. The first time you smile at me. Theres a starstruck . Your handsome-dongwoon-look-alike face. And i dont know ? Sometimes love dint really need a reason. But i already give you 2 reason xD When i miss you, i'll search for dongwoon. When i say i miss dongwoon, act i only think about you. And nothing ELSE. I love you with all my heart Mohamed Aiman Mohamed Yusri Feisal. Oh yeah, Happy Birthday again! xoxo



Here you go birthday boy ! Saeng-il chuka! Saranghae :) 


messing missing, Zulaikha 



Menggilaa :D
Thursday, June 2, 2011 /12:50 AM

Heyyhoyy

Okay aku tahu dah 3 bulan aku tak update blog xD hahah tak de cerite lah guyss ,
so ,  i've just been trough the exam week which is a brain cramp week :) Hahah . Tapi kalau baca buku tak adalah susah pon , And it's hardly for me to open a book , well except my faceBOOK :P Yang ni hari2 bukak xD Hahah . Let's talkkabout school , well since imma school girl =.='
let's see , My friends . We're having so much fun .My enemy ? well , we're loving each other :)
Him ? i mean A.A , I've get rided of him since may 7 :D .klah tu je Kbye

Gwilling , wiggling . Zulaikhamustafa :)

Esok Sekolaaaaaah ! D';
Sunday, March 20, 2011 /9:06 AM

heyyhoyy 

grr esok sekolah -.-' 
kerje sekolah satu hape pon aku tak buat 
malasnye lah aku nak gi skolah , lagi pon the strong reason yg mmbuatkan aku excited nk gi sekolah dah takde , camne aku nk gi skolah ? second strong reason , for my chingu :'D third baru lah sebab belajar xD 
haha dah aku dah malas nk post pepanjang , aku nk gi edit gmba :D 
haha aku rase ni lah post aku paling pendek :P 

twinggling wiggling , zulaikha :D

Serba sedikit tentang kawan sayaa
Thursday, March 17, 2011 /4:21 AM


heyhoyy 

okay sekarang aku nak cerita tentang kawan aku pulak :D 
kawan baeeeeekkk aku ade 4 orang , but 1 dah terpisah masuk petang D';
kawan satu name die arijan orang panggil die ijan , but bf die pggil die ari =3 tak kenal ? search fb : Arijan Najihah Yusri  

yg tinggi sebelah aku tu ijan lah :D

ijan ni agak cranky , HAHA :P die baek but kadang2 jahat jugak xD die ngan aku AGAK berlainan lah but kadang2 kitorang satu kepale gak xD aku tak cepat marah but kalau aku marah n badmood tu kejap je but ijan agak senang marah and badmood n kalau die marah tu boleh makan hari tau xD (orang yg pndai pujok je yg layak jadi pakwe die neh ) orang yg tak kenal die mesti ckap die sombong , aku pon mase tak kenal die ckap die sombong jugak xD ijan ni sangat SENSETIVE dan perbendaharaan kate die pun agak lemah walaupun mak die cikgu bahase melayu , EGO die tak tau n ade lagi bende yg die tak tau aku tak ingt xD die suke makan , cam aku jugaklah .pagi2 datang sekolah mesti bawak makanan , n kalau die tak bawak mesti die mintak orang 'WEYH KORANG ! sape ade bawak makanan ? aku LAPAR !'
hahaha ni lah ayat yg korang akan dengar hampir setiap pagi xD ijan ni pandai tau agak cepat tgkap , dripade aku :P and die TAK SUKE KONGSI BENDE YANG DIE SUKE DENGAN ORANG LAEN , kadang2 dengan aku pon die tak nak xD 
okay , kawan due name die putri nur ain zakirah azlan tak kenal ? search fb putri nur ain azlan
putri ni , aku suke denga suare die xD suare die kalau korang dengan macam suare  and cam suare kartun pon ade xD hehe putri ni agak lembut yg paling antare kitorang bertige :D haha kadang2 die agak ke-blurr-an jugak . die yg paling kuat menangis , paling kuat gelak , eh tak yg paling kuat gelak aku xD 
putri die dah di taken jugak :D putri suke group SHINee as much as i do , she like taemin the most just like me xD seriously aku ckap aku tak tau kenape aku suke taemin -.-' 
kawan tiga name die zulaikha , yeah , name die same cam aku xD cikgu alina panggil kitorang zulaikha kuase due xD pelek pelek je lah :P


 zulaikha ni baek (sume kawan aku BAEK :D) die agak alim dalam kitorang bertige xD die kua pkai tudung (act , aku sorang je yg free hair :) but putri die tak kesah , die boleh pkai tuding n boleh bukak , but ijan die pkai tudung coz die takut bapak die marah , bapak die bnyak geng tau kat btp ni jangan maen2 ! :P zulaikha ni sukeee sngat jerit , die yg paling tak lembut antare kitorang bertige :P almaklumlah die ade sijil emas dalam sukan taekwando tau ! xD dulu die suke kat A.A gak but skang aku tak tau la ? die tak suke dudok , pergi , or lalu tempat yg ade ramai lelaki xD tak tau lah kenape 

and aku  siti zulaikha mustafa 

seorang yg kuat makan , kuat tidur , kuat onlinee , kuat gelak , kuat berangan sangat menyayangi kawan kawan aku sekuat kuat nye (ape punye ayat da ) 
 
sayang korang KUAT KUAT =3


Serba sedikit tentang sayaa =3
/3:28 AM


heyyhoyy !


haha ade orang kate , aku ni susah percaye bende betul and senang percaye bende tak betul ? EEKK WRONG ! TOTALLY WRONG !, act  aku ni susah nak percaye ape yg orang ckap , but kekadang aku pretend je yg aku percaye , nanti tak percaye kawan aku kecik hati pulak , but  the thing is perasaan ni muncul pade waktu yg tak tepat xD bile time kawan aku buat cerite nk kenekan aku , aku buat2 percaye . padehal aku kene tipu but kesian lah kat aku , bile dah kene tipu tu aku bgitau kawan aku yg act aku memang tak percaye mase kau mule2 ckap tu tapi MALANGNYE kawan aku tak percaye yg aku tak percaye conth nye meh lah aku selitkan kisah aku on a one fine day

tak silap aku mase tu forth day sekolah (kot)
mase tu A.A dah takde dah belah masuk asrama , aku ngan zulaikha gi jalan2 (memang hobi kitorang menikmati keindahan alam SMKBTP xD ) and zulaikha pun nak  kenekan aku walaupun aku tak percaye die kenekan aku camni
zulaikhazulkifli : weyh zu , a*** ! a*** ! (sambil tunjok ke satu arah , arah mane ntah aku tak ingt )
aku : manemane ?!
zulaikhazulkili : haha kene tipu ! kau dah lupe ke ? kan a*** dah gi asrama , tu zharif lah  HAHAHA
aku : memang lah aku ingt , aku saje je buatbuat percaye ,aku tau lah tu zharif
zulaikhazulkifli : tipu ah , nmpak sngat kau betul2 percaye tadi , nak cover pulak ! xD
aku : mane ade , aku tak percayee lah tadi aku saje je buat2 percaye ! aku nmpak tu zharif bukan a***
zulaikhazulkifli : wekkk tipu aku tak nmpak pun kau pndang arah situ , tak kan kau boleh nmpak
aku : yeee aku nmpak lah weyh !
zulaikhazulkifli : tipuuuuuu !
aku : aku serious lah weyh ! tak tipu . suke hati kau lah nak percaye ke tak
zulaikhazulkifli ; ...........(aku tak ingt die ckap ape dah lpastuh xD)

Kepade yg tidak mengenali zulaikha zulkifli , search fb die : siti zulaikha 
korang jangan confuse lak sebab name kitorang same xD

hahaha aku tak tau lah cite ni funny ke ape , but nii TRUE STORY eh , AHAHA :P

korang aku tipu lah :P HAHA padan muke selalu korang je yg kenekan aku , (yg tak penah kenekan aku , aku MINTAK MAAF SANGAT2 !) kali ni aku kenekan korang pulak :P
aku ni memang cepat percaye nmpak je macam pndai (xD) but act aku ni BLURR
dulu aku tak blurr tau but masok je sekolah menengah tetibe aku dapat pulak perangai blurr ni xD okay kepade kawan kawan ku di luar sane kalau nk cite something kat aku cite lah dengan agak terperinci , tapi aku bukan lah blurr SEPENUH mase . kekadang je aku ter-BLURR =3

and pasal cite kat atas tu pon aku tipu jugak , memang aku PERCAYE pun mase die kate a*** tu , yelah aku ingt die tak jadi masok asrama ke kan ? :P hehe
 okay tu je serba sedikit tentang aku :D laen kali aku cite lagi kisah bodoh tentang aku xD


KELING GEDIK ! -.-'
Sunday, March 13, 2011 /7:37 AM

heyyhoyy 

Weyh asal ngan kau ? aku guraw2 je , RELAX LAH WEYH ! kenape kau nak melebih sangat ?! 
i have ask for an apology kan ? kau appear offline pulak kat aku kan ? ingt aku kesah ke ? kenape dengan kau ha ?! n kenape dengan aku ni ? aku pelik kenape aku rase sedih kau buat camtu kat aku D; ! jangan lah marah aku lagi , it is just a joke lah . n it's not a heavy one too lah ! PLEASEE FORGIVE ME ! D'; please dont make me embarrassing my self by crying over this fucking unimportant thing ! aku ni dah la EGO ! hari ni aku mintak maaf kat kau , n kau tak maaf kan aku , memang esok luse kalau kau mintak maaf kat aku or nk baik balik ngan aku memang aku tak akan maaf kan kau tahu?! sampai BILEBILE pon aku tak akan MAAFKAN ! Tolong lah PENDEK oi ! 
this could be the end of our friendship ! GUMAWO FOR EVERYTHING =,=' 

It'll be AWESOME :D
Saturday, March 12, 2011 /9:40 AM

heyyhoyy 

hey guys wouldn't be awesome if i walk around at the mall with my hot black high heel and my skin tight jeans that will show off my thin tight :P 
and my fav Key Shinee's T-shirts which i adore it soo much !


and of course my adorable topgirl cardigan too ;)
to put on my hot purple Ray Ban is a must :P 


with my DSLR hanging around my shoulder 

  
while texting A.A with my LOLLIPOP :D
 and what's important is hanging out with my lovely girls :')
 well atleast i can imagine this would happen one day ! but i think i'm sure that this day would come ! I HOPE SO :'D

drimming wiggling , zulaikha